Opći uvjeti poslovanja

Informacije o trgovačkom društvu

 • Zamost d.o.o., Pećine 3 10000 Zagreb, OIB: 63312231321
 • Adresa elektroničke pošte: darko.arapovic@gmail.com
 • Info tel. 00 385 91 504 55 29

Opći uvjeti poslovanja Internet trgovine www.pingpong.hr sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, Zakonom o obveznim odnosima, Zakonom o zaštiti osobnih podataka i Zakonom o elektroničkoj trgovini.

Molimo Vas da kao korisnici pažljivo pročitate ove Opće uvjete poslovanja internet trgovine www.pingpong.hr.

Prihvaćanjem Općih uvjeta poslovanja izjavljujete da ste upoznati sa općim uvjetima poslovanja, da ste ih razumjeli, da ste suglasni i da prihvaćate pravila i uvjete navedene u njima. Ukoliko niste suglasni s ovim Općim uvjetima poslovanja, molimo Vas da nas kontaktirate i za to vrijeme ne koristite ove stranice.

Svi oglasi, fotografije i informacije o proizvodima koji su predmet kupoprodaje vlasništvo su Prodavatelja, koji je isključivo odgovoran za sadržaj oglasa, što uključuje odgovornost za istinitost i točnost informacija i za obveze koje proizlaze iz sadržaja oglasa.

Korisnik se slaže da će koristiti web trgovinu isključivo u skladu s pozitivnim propisima za pregled objavljenih sadržaja, kupnju dostupnih proizvoda predavanjem pravno valjanih narudžbi i komunikaciju s prodavateljem.

Kupac može biti samo punoljetna poslovno sposobna fizička osoba i pravna osoba.

Ugovor u ime i za račun maloljetnika i poslovno nesposobne osobe mogu zaključiti njegovi zakonski zastupnici ili skrbnici.

Prodavatelj zadržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili dopuniti Opće uvjete poslovanja. Promjene stupaju na snagu danom objave na web stranici. Nastavak pristupanja web stranici ili korištenja bilo kojeg dijela njezinog sadržaja smatrat će se pristankom na izmijenjene ili dopunjene Opće uvjete poslovanja.

Tvrtka ZAMOST d.o.o. ne odgovara za troškove korištenja računalne opreme i telekomunikacijskih usluga potrebnih za pristup usluzi.

Za postupanje suprotno ovim odredbama ZAMOST d.o.o. ne snosi nikakvu odgovornost.

Uvjeti kupnje

Ovi uvjeti kupnje definiraju postupak:

 1. naručivanja,
 2. plaćanja,
 3. dostave,
 4. povrata i reklamacije

Prodavatelj (Isporučitelj) je tvrtka ZAMOST d.o.o putem Internet trgovine www.pingpong.hr.

Kupac robe je posjetitelj internetske trgovine www.pingpong.hr koji odabere minimalno jedan proizvod, stavi ga u košaricu, ispuni elektronski obrazac za narudžbu i pošalje narudžbu Prodavatelju.

Kupac robe može biti posjetitelj internetske trgovine kao gost korisnik ili registrirani korisnik.

Kupnja kao gost korisnik kupcu omogućuje kupnju svih dostupnih proizvoda te se uneseni podaci koriste samo za trenutačnu kupnju, ali neće biti pohranjeni u bazu kupaca Internet trgovine.

Kupnja kao registrirani korisnik pruža kupcu dodatne mogućnosti kao što su:

 • Brži proces narudžbe i naplate
 • Pregled prošlih narudžbi
 • Izmjena podataka korisničkog računa
 • Spremanje dodatnih adresa za dostavu

Istaknute cijene proizvoda ne sadrže cijenu troškova prijevoza, dostave ili poštanskih usluga koje se naplaćuju dodatno.

Naručivanje

Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu.

Robu možete naručiti slanjem e-maila, ili postupkom registracije, odabira proizvoda, načina plaćanja i slanja robe.

Nakon zaključene i poslane narudžbe kupac će primit e-mailom automatski generiranu poruku od strane sustava web trgovine www.pingpong.hr da je narudžba zaprimljena.

Obavijest o potvrdi narudžbe Kupac će primiti e-mailom nakon provjere dostupnosti proizvoda.

Ukoliko Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene proizvode pravovremeno će o tome obavijestiti Kupca putem e-maila i upoznati ga o drugim mogućnostima.

Ako se Kupac ne slaže s ponuđenim izmjenama ili odgodama, može otkazati narudžbu u cijelosti.

Kupac može otkazati narudžbu sve do trenutka njenog slanja, a nakon toga kupac je obvezan preuzeti pošiljku.

Plaćanje

Maloprodajna cijena proizvoda je istaknuta uz svaki proizvod.

Cijena usluge slanja robe je prikazana nakon što završite proces naručivanja.

U web trgovini www.pingpong.hr moguće je odabrati sljedeće načine plaćanja:

 • ponuđenim karticama (Visa i MasterCard) na stranici www.pingpong.hr,
 • transakcijskim putem (s računa na račun-po ispostavljenoj ponudi)
 • gotovinski pri slanju robe poštom (pouzećem).

Prilikom plaćanja kreditnim karticama ništa neće biti naplaćeno s kartice koju ste unijeli sve dok se ne potvrdi da su naručeni artikli stvarno raspoloživi. Do tog trenutka sredstva na kartici će biti samo rezervirana. Tek kada se potvrdi raspoloživost naručenih artikala sredstva će biti naplaćena sa Vaše kartice. U suprotnom, sredstva će biti otkazana. Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju.

Dostava

Dostava se vrši dostavnom službom Hrvatske pošte te je raspoloživa na cjelokupnom teritoriju Republike Hrvatske i Europske Unije.

Cijena dostave je 5€ (37.67 kn) za područje RH, osim u slučaju kada vrijednost robe prelazi 80€ (602.76 kn). U tom slučaju dostava je besplatna za područje RH.

Cijena dostave stolova na teritoriju Hrvatske je 35€ (263.71 kn) (osim otoka).

Prodavatelj može u okviru svojih akcijskih ponuda ponuditi besplatnu dostavu za narudžbe u vrijeme trajanja akcije ili promocijske prodaje određenih proizvoda.

Primatelj je obvezan priopćiti točan broj mobilnog telefona radi pravodobnog informiranja o isporuci. Ukoliko ste od dostavne službe zaprimili obavijest o prispijeću pošiljke, možete istu kontaktirati i dogovoriti naknadnu isporuku ili isporuku na drugu adresu.

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu, a naknadne reklamacije se ne uvažavaju.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi, te ako Kupac nakon 30 dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od Prodavatelja, odnosno od dostavne službe, mora obavijestiti Prodavatelja kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska. Ukoliko Kupac ne podigne pošiljku od dostavne službe u roku od 5 radnih dana, pošiljka se vraća Prodavatelju.
Sa dostavljenim proizvodom se dobiva maloprodajni račun i dostavnica.

Nakon otpreme vaše narudžbe primiti ćete e-mail poruku s brojem pošiljke i uputama za praćenje.

Dostava se ne vrši subotom i nedjeljom.

Reklamacije i povrat

Ukoliko ustanovite, prilikom prve uporabe, da je proizvod kojeg ste dobili neispravan ili njime niste zadovoljni, molimo Vas da nas kontaktirate i pošaljete nam putem e-maila informaciju o broju narudžbe, korisničkim imenom i opisom reklamacije.

Proizvod kojim ste nezadovoljni možete zamijeniti za novi ili vratiti uz povrat novca i to unutar 14 dana od primitka proizvoda na Vašu adresu.

Poslat ćemo vam potvrdu reklamacije.

Potrošač je dužan snositi troškove vraćanja robe u slučaju da iskoristi svoje pravo na jednostrani raskid ugovora iz članka 72. Zakona o zaštiiti potrošača.

Materijalne nedostatke rješavamo sukladno Zakonu o obveznim odnosima.

Trajanje i raskid ugovora

(jednostrani raskid ugovora od strane kupca, Zakon o zaštiti potrošača NN 41/2014)

Ugovor koji Krajnji korisnik sklapa sa ZAMOST d.o.o. je jednokratan ugovor o kupoprodaji proizvoda koji je konzumiran isporukom robe od strane ZAMOST d.o.o. te izvršenim plaćanjem od strane Krajnjeg korisnika, u slučaju da ne bude raskinut. Ovi Opći uvjeti poslovanja sastavni su dio Ugovora o kupoprodaji između ZAMOST d.o.o. i kupca.
Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača ovlašteni ste jednostrano raskinuti ugovor ne navodeći razloge za to u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda, odnosno isporuke zadnjeg proizvoda iz narudžbe.

Standardni informacijski obrazac za jednostrani raskid ugovora možete preuzeti na ovom linku.

U slučaju jednostranog raskida ugovora postupat ćemo prema Zakonu o zaštiti potrošača odnosno Zakonu o obveznim odnosima. Povrat plaćenog izvršit ćemo vam nakon što nam roba bude vraćena. Povrat robe nam morate izvršiti bez odgađanja, a najkasnije u roku 14 dana od dana kada ste nam izjavili jednostrani raskid ugovora.

Ugovor o kupnji

Predmet Ugovora je kupnja odabranog proizvoda putem web trgovine www.pingpong.hr uz plaćanje cijene toga proizvoda i troškova dostave.

Ugovor se zaključuje sredstvima daljinske komunikacije (Ugovor sklopljen na daljinu) i to putem Interneta.

Ovi Opći uvjeti kao i pojedini uvjeti prodaje naznačeni uz informacije o određenim proizvodima predstavljaju ponudu web trgovine www.pingpong.hr za sklapanje Ugovora.

Korisnik kao kupac svojom registracijom, zaključivanjem narudžbe ili na drugi način utvrđen ovim Uvjetima iste prihvaća čime se smatra da je zaključen Ugovor između korisnika i web trgovine www.pingpong.hr, a prema uvjetima prodaje navedenim u ovim Uvjetima.

Ugovor ne stupa na snagu samom obavljenom narudžbom i primitkom automatizirane poruke od strane sustava web trgovine www.pingpong.hr da je narudžba zaprimljena, jer u trenutku obavljene narudžbe proizvod može promijeniti raspoloživost ili cijenu.

Ugovor stupa na snagu i obavezuje u trenutku kada web trgovina www.pingpong.hr potvrdi raspoloživost i cijenu proizvoda i pošalje službenu obvezujuću ponudu za plaćanje.

Zaštita autorskih prava

Tvrtka ZAMOST d.o.o. je vlasnik autorskih prava, idejnog i izvedbenog projekta kao i svih softverskih aplikacija na ovim stranicama. Sve fotografije, kao i svi tekstualni materijali vlasništvo su web trgovine www.pingpong.hr, te bez znanja i pismenog pristanka nije dozvoljeno kopiranje i/ili korištenje informacija istaknutih na ovim stranicama u komercijalne svrhe.

Sva prava su pridržana. Korištenjem ove web stranice izričito se obvezujete da podatke i informacije, a posebice fotografije i tekstove, kao i bilo koje druge materijale u vlasništvu web trgovine www.pingpong.hr nećete koristiti u zakonom zabranjene ili ovim uvjetima nedopuštene radnje ili svrhe.

Registracija korisnika

U postupku registracije ili kreiranja korisničkog računa, korisnik je obvezan odabrati naziv ili ime pod kojim će ostvarivati usluge i odabrati sigurnosnu zaporku te dostaviti valjanu e-mail adresu.

Svi podaci potrebni za registraciju ili kreiranje korisničkog računa moraju biti istiniti, pri čemu je izričito zabranjeno korištenje ili uporaba tuđih ili neistinitih podataka.

Registracija ili korisnički račun kreiraju se samo za jednu osobu i nije dozvoljeno priopćavati podatke o registraciji ili korisničkom računu trećim osobama. Korisnik je obvezan čuvati podatke o svojoj sigurnosnoj zaporci i korisničkom računu. Nije dozvoljena uporaba tuđe registracije ili korisničkog računa.

Za kršenje odredbi Uvjeta iz ovog poglavlja, web trgovina www.pingpong.hr zadržava pravo, prema slobodnoj ocjeni, ugasiti registraciju ili korisnički račun korisnika, bez obveze naknade korisniku bilo kakvog troška ili štete.

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka

Prodavatelj se obvezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupaca, tako da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje Prodavateljevih obveza.

Prodavatelj informira Korisnike o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi podaci o Korisnicima strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Prodavatelja i poslovni partneri Prodavatelja odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Prodavatelj jamči da osobni podaci korisnika neće nikada biti dani na uvid i uporabu trećoj strani, bez prethodne izričite privole korisnika.
Od ovoga se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga.

Korištenje „kolačića“

Kada pristupate internetskoj stranici www.pingpong.hr – općeniti, neosobni podaci (broj posjete, prosječno vrijeme posjete stranici, posjećene stranice) automatski se bilježe (ne kao dio prijave).

Te podatke ne možemo povezati s vašim osobnim podacima i oni su u potpunosti neosobni. Te informacije koristimo za mjerenje privlačnosti naše internetske stranice i poboljšavanje sadržaja i korisnosti same stranice. Vaše podatke ne koristimo u druge svrhe i ne posredujemo trećim osobama.

Kolačići su nevidljivi dokumenti koji su trenutno sačuvani na vašem tvrdom disku i omogućavaju prodavatelju prepoznavanje vašeg računala, kada sljedeći put posjetite internetsku stranicu. Prodavatelj koristi kolačiće samo za skupljanje informacija koje se koriste za upotrebu internetske stranice i za optimizaciju svojih internetskih aktivnosti oglašavanja. Korištenjem ove internetske stranice dajete svoju suglasnost za korištenjem kolačića. Ukoliko ne želite omogućiti spremanje kolačića to možete podesiti u svom internet pregledniku.

Korisnici koji odluče ne prihvatiti osnovne kolačiće neće moći koristiti stranicu www.pingpong.hr jer bez korištenja kolačića nije moguće registrirati korisnički račun niti dodavati proizvode u košaricu.

Pitanja i prijedlozi

Imate li kakvih pitanja ili prijedloga molimo kontaktirajte nas na:
e-mail: darko.arapovic@gmail.com

Nadležnost

Za sve sporove proizašle iz korištenja web stranice www.pingpong.hr ugovara se nadležnost suda u Zagrebu.